به چه کسی باریستا گفته می شود؟
مسئول قهوه خانه یا قهوه چی را باریستا (Barista) میگویند. بطور خلاصه شخصی که مهارت لازم برای کار با دستگاههای قهوه ساز را دارد و می داند که برای تهیهی هر کدام از نوشیدنی های بر پایهی اسپرسو باید از قهوه، آب جوش، فشار بخار، شیر و… چگونه و به چه میزان استفاده کند را باریستا گویند. معمولاً بارها و کافی شاپها برای نشان دادن اینکه دارای اسپرسوساز هستند از عنوان باریستا استفاده می کنند. یک باریستا باید مهارت لازم جهت تهیهی نوشیدنی های بر پایهی اسپرسو را بصورت گرم و سرد داشته باشد. البته امروزه باریستا فقط به تهیهی نوشیدنی های بر پایهی اسپرسو مشغول نیست و نوشیدنی های دیگری را نیز تهیه می کند اما بصورت تخصصی این واژه مربوط به تهیهی نوشیدنی بر پایهی اسپرسو است.
لباس باریستاها معمولاً Apron (پیش بند) یا ژاکت است که باریستا را از دیگر کارکنان جدا میکند. یک باریستای حرفه ای زمانی که می خواهد قهوه را آسیاب کند یا قهوهی آسیاب شده را برای تهیهی نوشیدنی انتخاب کند، باید بداند که با توجه به نوع و درجهی آسیاب چگونه از قهوه استفاده کند. این موارد شامل فشار خروجی بخار، تنظیم دما و… نیز می شود.